TERRA DE MAR, de Xavier Serrahima, obre la nova etapa d’Edicions Xandri

En les properes setmanes “Terra de mar”, la nova novel·la de Xavier Serrahima, arribarà a les llibreries. Aquest text és el que he escollit per inaugurar la nova etapa d’Edicions Xandri. Divendres varen arribar els llibres d’impremta i diumenge ja la podrem mostrar a la fira Encontats de Balaguer. A Xandri tenim molts fronts oberts: estem fent la nova pàgina web i preparant la resta de llibres que volem mostrar-vos a la Setmana del Llibre en Català, que serà el nostre veritable tret de sortida. Potser perquè som una mica infants i encara comptem els anys per cursos escolars.

Però evidentment, si no voleu esperar fins a llavors podeu ja encarregar el llibre a les vostres llibreries o ens podeu escriure a ballaruga1@gmail.com i trobarem la manera d’enviar-vos la novel·la.

En aquest text, Serrahima mostra la seva gran habilitat per crear un cant a la vida i a les persones que conformen una manera d’entendre la relació de l’home amb la natura des de fa segles i especialment a la relació dels homes amb la mar. Davant els canvis de costums i de la progressiva destrucció de la costa, aquesta novel·la ens recorda la vida a la costa quan la pesca era el principal ofici i no pas el turisme i quan les cases estaven edificades de forma harmònica amb el  paisatge i eren per a viure-hi i no per a fer negoci.  Així, la inventada vila de Calesca i les seves transformacions conviuen amb un seguit de cartes de 1963 enviades des l’Oceà Pacífic en una novel·la que commou.

Xavier Serrahima (Terrassa) és autor dels poemaris Vent dels dies 2011, Engrunes d’hores (2012), Lleu batec (2016), Oceà d’incertesa (2019) i de les novel·les Al pic de l’hivern ens  aturàrem a descansar sota un arbre (2015) i La vida que no vam viure (2019)…

També ha conreat la literatura infantil i juvenil: Les amigues (2010), L’ase d’or, adaptació per al públic juvenil de la novel·la d’Apuleu (2011).

TERRA DE MAR

Xavier Serrahima

Edicions Xandri

Col·lecció Mossegades, 1.

275 pàgines

Ja ho sabeu, ja la podeu demanar a les llibreries o escrivint-nos a ballaruga1@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s